Uitponden

Horatio Makelaardij is de perfecte partner bij het uitponden van residentiële complexen. Wij begrijpen de complexiteit en de unieke uitdagingen die komen kijken bij het verkopen van een wooncomplex. Met onze deskundigheid en toewijding zorgen we ervoor dat deze verkoop soepel en succesvol verloopt.

Horatio Makelaardij staat garant voor een complete en doelgerichte aanpak. Samen met onze vaste aannemer optimaliseren we de woningen die muteren en zorgen ervoor dat het pand voldoet aan de splitsingseisen. Wij begeleiden het gehele splitsingstraject van aanvraag tot aan passeren van de splitsingsakte bij de notaris. Indien nodig nemen wij het initiatief voor het opzetten van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), als deze nog niet bestaat, om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de vereiste standaarden.

Voorafgaand aan de start van de verkoop kunnen we indien gewenst een projectbrochure samenstellen. Ook regelen we de verkoopvolmacht bij een gespecialiseerde projectnotaris. Onze samenwerking met een ervaren styliste resulteert in de perfecte presentatie van de woningen. Bovendien laten we de woningen professioneel fotograferen, waardoor ze optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers.

Bij Horatio Makelaardij streven we ernaar om elk complex op de meest optimale manier te verkopen. Onze uitgebreide aanpak is gericht op het bereiken van maximale resultaten voor onze klanten. Door onze expertise, grondige voorbereiding en uitgebreide dienstverlening nemen wij u het werk uit handen en zorgen we voor een vlekkeloze verkoopervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Horatio Makelaardij u kan helpen bij het uitponden van uw residentiële complex.

Contact

Heeft u vraag of wilt u meer informatie? Natuurlijk horen we graag van u.

Contact opnemen